Milyen egy városi bicikli?    holland kerékpárok    kiegészítők    facebook.com/hollandbringa    rólunk   

agyváltó    agydinamó    görgős fék    dobfék    fékkar    lámpa    csengő    kitámasztó    hajtómű    kosár    láda    sörös rekesz    gyerekülés    junior gyerekülés    kormányszár    táska    válltáska    lakat    patkó zár    külső gumi

fapados első ülés
A csomagtartót azoknak ajánljuk akik csomagot cipelnek, az ülést azoknak akik személyt is szállítanának. A kormányra rögzülők csak merev villás és jellemzően magasan lévő kormánnyal szerelt bicókra helyezjető fel. Amik nem 26 és 28 colos kerékpárokhoz rakhatóak fel azt jelzem. Amelyiknél ár is szerepel, az van most készleten.


első csomagtartó
fapados első ülés:    11.000 Ft

keskeny első csomagtartó
Basil keskeny első csomagtartó: 7.000 Ft
(olyan széles mint a hátsó csomagtartók)
A Basil csomagtartók feltétele a magasan lévő kormány. alumínium első csomagtartó Az első kerék tengelyére és a villára rögzülő alumínium csomagtartó 30 x 30 cm. Rugós villához, alacsony kormányhoz és gyorszáras kormányszárhoz is felszerelhető.

aluminium első csomagtartó
20 colos kerekekhez
8.500 Ft
műanyag láda első csomagtartóra műanyag láda amely az első csomagtartóra rögzíthető, apró lakattal zárható
40x30x25 cm
8.900 Ft alumínium első csomagtartó bambusz betéttel
Az első kerék tengelyére és a villára rögzülő alumínium bambusz betétes csomagtartó 40 x 28 cm belmérettel. Rugós villához, alacsony kormányhoz és gyorszáras kormányszárhoz is felszerelhető.
első ülés
fényes fekete8.500 Ft
matt fekete8.500 Ft
fehér8.500 Ft
homlokcsőre rögzíthető első csomagtartóra homlokcsőre szerelhető első csomagtartó
kormányfüggetlen, minden mérethez
alumínium első csomagtartó 30 x 40 cm
Az első kerék tengelyére és a villára rögzülő alumínium csomagtartó 40 x 30 cm belmérettel. Rugós villához, alacsony kormányhoz és gyorszáras kormányszárhoz is felszerelhető. acél első csomagtartó 30 x 40 cm
Az első kerék tengelyére és a villára rögzülő acél csomagtartó 40 x 30 cm mérettel. Rugós villához, alacsony kormányhoz és gyorszáras kormányszárhoz is felszerelhető.
7.500 Ft

Áron - a Cycle chic bloggere - képein nézhetitek meg mire lehet használni az első csomagtartót: